Gyakran ismételt kérdések
Bérlés Centrum Bérlés
Bérlés, bérbeadás, kölcsönzés
BÉRLÉS, BÉRBEADÁS, KÖLCSÖNZÉS – MINDEN AMI BÉRELHETŐ ÉS BÉRBE ADHATÓ
Hirdetés feladás

Mit keresel:  
E-mail:  
Jelszó:  

Jelszóemlékeztető | Regisztráció
Melyik megyében:  

Miket találok a Bérléscentrum.hu-n?

Nálunk megtalálhatsz bármit, ami bérlehető vagy bérbe adható. Még olyanokat is, amikről eddig nem gondoltad volna, hogy bérelni is lehet. Itt ugyanúgy rábukkanhatsz a nagy múltú, bérbeadással foglalkozó cégek ajánlataira, mint a magánszemélyek egyéni hirdetéseire. A kategóriákat úgy alakítottuk ki, hogy lefedjék a bérelhető és bérbe adható termékek és szolgáltatások teljes körét. Az oldalon keresztül a bérlők és a bérbeadók gyorsan, egyszerűen és költségek nélkül egymásra találhatnak bármilyen bérlési kategóriában.

 

Miket adhatok bérbe?

Az oldalon – az ÁSZF-ben található kivételektől eltekintve - bármi bérbe adható. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy jól nézzen szét a környezetében, mert körbe van véve olyan dolgokkal, melyek használatáért mások szívesen fizetnének. A kategóriák úgy kerültek kialakításra, hogy könnyen és egyértelműen besorolhatók legyenek a bérbeadó termékek.

Az oldal létrehozása során különös figyelmet fordítottunk a vállalkozásokra, akik üzletszerűen végzik bérbeadási tevékenységüket. Számukra minden olyan kategória kialakításra került az oldalon, melyben a saját területükhöz kapcsolódóan adhatják fel hirdetéseiket.

Az oldal felhasználói egy könnyen kezelhető, átlátható, logikusan felépített webes felületen tehetik elérhetővé termékeiket és szolgáltatásaikat a bérlők számára.

 

Mennyibe kerül a hirdetésfeladás?

A hirdetésfeladás mind a magánszemélyek, mind a céges hirdetők számára teljesen INGYENES! És az is marad a későbbiekben is! Sem a regisztrációért, sem a hirdetésfeladásért semmiféle díj vagy jutalék nem kerül felszámításra.

 

Mennyi hirdetést adhatok fel?

Az oldalra mind a magánszemélyek, mind a céges hirdetők korlátozás nélkül bármennyi hirdetést feltölthetnek. Ingyen! A képes hirdetések azonnal megjelennek az oldalon.

 

Mennyibe kerül az oldal használata, ha csak bérelni szeretnék?

Az oldal használata természetesen a bérelni szándékozók részére is teljesen INGYENES. Az érdeklődők díjmentesen hozzáférhetnek a bérbeadók által közölt elérhetőségekhez, így a kapcsolatfelvétel mindkét fél számára ingyenesen megvalósul.

 

Regisztrálnom kell, hogy igénybe vegyem a Bérléscentrum.hu szolgáltatásait?

A weboldalon történő böngészés, a bérbeadók által közölt elérhetőségek megtekintése, illetve az oldalon keresztül történő üzenetküldés nem kötött regisztrációhoz.

Ha hirdetést szeretnél feladni, akkor ezt egy rövid regisztrációt követően tudod megtenni.

 

Mi az a céges, profil oldal?

Minden cégként regisztráló ügyfelünknek ajándékba adunk egy garantáltan reklámmentes saját webes felületet egyedi elérési címmel. Itt csak az adott vállalkozás hirdetései jelennek meg. Ezen a felületen lehetőséget biztosítunk cégleírás elhelyezésére is, így egy üzletszerzési és promóciós célokra is felhasználható privát weboldal hozható létre. Itt mindig azok a hirdetések látszódnak, amelyek aktuálisan feltöltésre kerültek a Bérléscentrum.hu oldalra. Ha új hirdetést töltesz fel, akkor itt is automatikusan megjelenik az új hirdetés. Ha pedig törlöd a hirdetéseidet, akkor innen is törlődni fognak. Ennyire egyszerű!

Ezt az oldalt mi ajándékba adjuk, nem kérünk érte semmit. Te döntöd el, hogy használod-e a későbbiekben vagy sem.

 

Hogyan tudok keresni a hirdetések között?

A Bérléscentrum.hu-n található bérbeadó termékekre és szolgáltatásokra a menüsor alatt található kereső felületen tudsz rákeresni.

 

Itt lehetőséged van megyék szerinti szűrés beállítására is, így a hozzád legközelebbi bérbeadó eszközöket jelenítheted meg. A keresés eredményét tartalmazó hirdetések egy találati listában jelennek meg, feladási dátum szerint csökkenő sorrendbe rendezve.

 

Mit tegyek, ha nem találom, amit bérelni szeretnék?

Először is győződj meg róla, hogy helyesen írtad-e be a keresőszót. Próbálj meg az adott szó szinonimájára is rákeresni, vagy ha összetett szóról van szó, akkor érdemes megpróbálni egybe és külön írva is rákeresni.

Előfordulhat, hogy az oldalra még nincs feltöltve olyan termék, amit bérelni szeretnél. Ilyen esetekben írd meg nekünk a kérésed ezen a felületen, és mi megpróbálunk felkutatni Neked olyan bérbeadókat, akik rendelkeznek a Téged érdeklő eszközzel.

Ezen kívül a kérésedet elhelyezzük egy kéréslistában is (természetesen névtelenül), amit minden felhasználónk láthat, és akik közül valaki nagy valószínűséggel rendelkezik a kért termékkel. Így sokszorosára növeljük az esélyét annak, hogy az illető kedvet kapjon a bérbeadáshoz, és bérbe adja neked az általad keresett terméket.

 

Hogyan tudok hirdetést feladni?

Hirdetéseidet a  gombra kattintva adhatod fel, amit a főmenü alatt az oldal bal oldalán találsz (közvetlenül a kategóriák felett). Nagy hangsúlyt fektettünk az oldal könnyű kezelhetőségére, ezért egy olyan hirdetésfeladási felületet alakítottunk ki, ahol mindenféle informatikai tudás és tapasztalat nélkül bárki feladhatja hirdetését 2 percen belül.

Ide kattintva megnézheted, hogy milyen egyszerűen adhatod fel hirdetéseidet 2 perc alatt. YouTube video (készülőben)

 

Mi feltöltjük helyetted a hirdetéseidet!

Ha nincs időd vagy lehetőséged feladni hirdetéseidet, csak jelezd felénk a Hirdetésfeladás gomb alatt lévő linken, és mi segítünk a problémád megoldásában. Szívesen átvállaljuk helyetted ezt a feladatot, melynek részleteiről emailben vagy telefonon adunk bővebb felvilágosítást. Ide kattintva kérheted, hogy hirdetéseidet feltöltsük helyetted >>

 

Hogyan tudom módosítani a hirdetéseimet?

Ha meggondolnád magad a hirdetésed bármely részletével kapcsolatban, és változtatni szeretnél rajta, akkor ezt költségek nélkül bármikor megteheted. A regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a Hirdetéseim menüpontban tudod megváltoztatni a hirdetéseid összes részletét. Minden feltöltött hirdetésed mellett találsz egy Módosítás elnevezésű gombot, amelyre rákattintva megváltoztathatók az adatok.

 

 

 

 

 

 

Hogyan módosíthatom a személyes/céges adataimat?

A regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a Személyes adataim menüpontban tudod megváltoztatni az adataidat.

 

Hogyan emelhetem ki a hirdetéseimet?

A SZEMÉLYES MENÜ-be belépve (e-mail és jelszó megadása után) a Hirdetéseim menüpontra kattintva emelheted ki a hirdetéseidet. Itt minden feltöltött hirdetésed mellett találsz egy KIEMELÉS elnevezésű gombot, amelyre rákattintva kiválaszthatod, hogy az oldal melyik részére szeretnéd kiemelni a hirdetésedet.

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben szeretnéd az oldalon reklámozni a cégedet, akkor lehetőséged van banner hirdetéseket elhelyezni, melynek részleteiről a Médiaajánlat menüpontban (láblécben) találsz bővebb felvilágosítást.

 

Milyen kiemelési lehetőségek közül választhatok?

  • Előre sorolás kategórián belül 10 NAPRA (Főoldalon is megjelenik)

Ebben az esetben a hirdetésed az adott kategórián belül 10 napig a többi hirdetés előtt fog megjelenni megkülönböztető, figyelemfelkeltő grafikai elemekkel, valamint a találati listában is a "normál" hirdetések előtt fog szerepelni. Ezen kívül hirdetésedet a főoldalon lévő kiemelt hirdetések között is automatikusan megjelenítjük.

Pl.: ha egy személyautó hirdetést ezzel a módszerrel emelsz ki, akkor a Személyautó bérlés alkategórián belül mindig ez a hirdetés lesz legfelül megkülönböztetett színnel és grafikai elemekkel a kiemelés időtartama alatt, az összes többi hirdetés csak ez alatt fog megjelenni. Ezen kívül, ha egy keresésre ez a hirdetés is belekerül a találati listába, akkor itt is az első helyen fog megjelenni az érdeklődők számára.

Ráadásként automatikusan megjelenik a Főoldalon lévő kiemelt hirdetések között is, így mindenki számára látható lesz, aki az oldalra látogat. A Főoldalon lévő kiemelt hirdetések véletlenszerű sorrendben jelennek meg a felhasználók képernyőin, így minden hirdetés ugyanakkora eséllyel kerül az érdeklődők látóterébe.

  • Előre sorolás kategórián belül 30 NAPRA (Főoldalon is megjelenik)

Ebben az esetben a hirdetésed az adott kategórián belül 30 napig a többi hirdetés előtt fog megjelenni megkülönböztető, figyelemfelkeltő grafikai elemekkel, valamint a találati listában is a "normál" hirdetések előtt fog szerepelni. Ezen kívül hirdetésedet a főoldalon lévő kiemelt hirdetések között is automatikusan megjelenítjük.

Pl.: ha egy személyautó hirdetést ezzel a módszerrel emelsz ki, akkor a Személyautó bérlés alkategórián belül mindig ez a hirdetés lesz legfelül megkülönböztetett színnel és grafikai elemekkel a kiemelés időtartama alatt, az összes többi hirdetés csak ez alatt fog megjelenni. Ezen kívül, ha egy keresésre ez a hirdetés is belekerül a találati listába, akkor itt is az első helyen fog megjelenni az érdeklődők számára.

Ráadásként automatikusan megjelenik a Főoldalon lévő kiemelt hirdetések között is, így mindenki számára látható lesz, aki az oldalra látogat. A Főoldalon lévő kiemelt hirdetések véletlenszerű sorrendben jelennek meg a felhasználók képernyőin, így minden hirdetés ugyanakkora eséllyel kerül az érdeklődők látóterébe.

 

Mennyibe kerül a hirdetés kiemelés és milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Kiemelés díjai és fizetési lehetőségek

Kiemelés módja

Időtartam

Átutalással

Paypal (biztonságos fizetés bankkártyával)

Előresorolás

10 nap

600 Ft

600 Ft

Előresorolás

30 nap

1500 Ft

1500 Ft

Az emeltdíjas sms szolgáltatást a Netfizetes.hu biztosítja. Ügyfélszolgálat: 06-70-297-2357

 

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a bérbeadóval?

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a bérbeadók és az érdeklődők között a kapcsolatfelvétel a lehető leggyorsabban megvalósuljon. Minden hirdetés adatlapján a Telefonszám megjelenítése gombra kattintva megtekinthető a hirdető telefonszáma, ezen kívül a hirdetés szövege alatti részen lehetőséget biztosítunk üzenet küldésére is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztonsági okokból, és a kéretlen spam üzenetek elkerülése érdekében a bérbeadók e-mail címeit közvetlenül nem jelenítjük meg az oldalon. Helyette egy olyan üzenetküldő felületet biztosítunk, ami közvetlenül a bérbeadók e-mail címére továbbítja az érdeklődők üzeneteit. A válaszokat az érdeklődők már a saját e-mail címükre fogják megkapni a bérbeadóktól, így innentől kezdve direktben tudják tartani a kapcsolatot egymással.

 

Hogyan tudok fizetni a kibérelt eszközért?

A fizetési feltételekről a felek egymás közt állapodnak meg. A bérelt termékek kifizetése a Bérléscentrum.hu oldaltól függetlenül történik.

 

Mit tegyek, ha nem tudok belépni az oldalra?

  • Győződj meg róla, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed és a jelszavad. Azt az e-mail címet írtad be, amivel regisztráltál az oldalra?
  • Ellenőrizd, hogy a Caps Lock gomb be van-e nyomva a billentyűzeteden.
  • Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor használd a jelszóemlékeztető funkciót, mellyel kérheted a jelszavad elküldését a regisztrált email címedre.

 

Mire terjed ki a Bérléscentrum.hu szolgáltatása?

A mi szolgáltatásunk abban merül ki, hogy segítünk a bérlőknek és a bérbe adóknak egymásra találni. Ennek sikeres lebonyolításához minden tőlünk telhetőt megteszünk, viszont a konkrét bérbeadási folyamatban már nem veszünk részt. Mi a kapcsolatot hozzuk létre a két fél között, a bérlés további részleteiről a bérlőnek és a bérbeadónak kell megegyeznie. Ebből kifolyólag semmilyen felelősséget nem vállalunk a felek közt létrejött bérleti ügyletekből eredő nem teljesítésekért, a bérelt eszközökben bekövetkezett esetleges káreseményekért, a bérelt eszköz elvesztéséért vagy bérelt eszköz által okozott sérülésekért. A kapcsolatfelvételt követően a felek vállalják a felelősséget a tevékenységük törvényszerűségéért.

A mi működésünktől távol áll bárminemű illegális tevékenység, ezért kérünk, hogy te se használd az oldalunkat ilyen jellegű célokra. Nem tolerálunk semmilyen illegális tevékenységet!  Ha mégis ilyet tapasztalunk, az a tagság azonnali és visszavonhatatlan megszűnését eredményezi.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a  email címen.

Jármű bérlés
Kiadó ingatlanok, albérlet
Szállások
Építőipar
Kisgép, barkács, szerszám
Irodai berendezések, felszerelések
Számítástechnika
Műszaki cikk, elektronika
Hangszer
Rendezvények, kültéri események
Sport, szabadidő, utazás
Egészség, szépség
Baba-mama
Ruházat, kiegészítők, ékszer
Könyvek
Szolgáltatás
Állatszállítás, bértartás, fedeztetés
Minden egyéb
Gyakran ismételt kérdések
Adatvédelem
ÁSZF
Médiaajánlat
Hirdetés kiemelés
Partnereink

© Copyright 2014-2016 Bérléscentrum.hu | Minden jog fenntartva