Médiaajánlat
Bérlés Centrum Bérlés
Bérlés, bérbeadás, kölcsönzés
BÉRLÉS, BÉRBEADÁS, KÖLCSÖNZÉS – MINDEN AMI BÉRELHETŐ ÉS BÉRBE ADHATÓ
Hirdetés feladás

Mit keresel:  
E-mail:  
Jelszó:  

Jelszóemlékeztető | Regisztráció
Melyik megyében:  
Médiaajánlat

Médiafelületek értékesítése cégek, vállalkozások részére:

Dante Design Kereskedelmi Kft.
Adószám: 22726496-2-43
E-mail: info@berlescentrum.hu

 

 ÚJ!  HATÉKONY!  FIGYELEMFELKELTŐ!  LÁTVÁNYOS! 

Próbálja ki Ön is legújabb hirdetési felületünket, amivel garantáltan nem marad észrevétlen!

 

 Vegye körbe reklámjával az oldalunkat! 

Fontosnak tartja az online megjelenést, de inkább valami újszerű formában szeretné megszólítani a célközönségét? Olyan módon, ami még a banner hirdetéseknél is figyelemfelkeltőbb és szembetűnőbb?

Olyan reklámmegjelenést szeretne, ami formabontó, látványos és képtelenség nem észrevenni?

Akkor pontosan tudjuk, hogy mit keres!

Mit szólna hozzá, ha a reklámjával körbevennénk az egész weboldalunkat? Ha eddig valami igazán ütős reklámozási formára vágyott, akkor most tálcán kínáljuk Önnek a megoldást! Keret-reklámunk egy merőben másabb és különlegesebb hirdetési technika, mint amit eddig megszokhatott, hiszen szó szerint körbevesszük a reklámjával a honlapunkat. Jobbról, balról, és felülről is. Ezt a keretet úgy alakítottuk ki, hogy MINDIG látható legyen a látogatóink számára, és ne lehessen elgörgetni az oldalról, így akár NON-STOP kontaktot tarthat fenn a látogatóinkkal.

Nehéz elképzelni, hogyan is néz ki egy ilyen felület?  Nézze meg egy korábbi ügyfelünk reklámját az alábbi képen, amit az oldalunk körül jelenítettünk meg: 

 

Nagyobb kép megtekintéséhez kattintson ide.

Ha Ön is olyan reklámkampányt szeretne, amire minden látogatónk garantáltan odafigyel, akkor ez az exkluzív reklámfelület Önnek lett kitalálva. Itt mindig szem előtt lehet, hiszen olyan nagyméretű és olyan figyelemfelkeltő felületet adunk Önnek, hogy már-már olyan, mintha az Ön weboldalára érkeznének az érdeklődők.

Ezzel a megjelenési kombinációval szinte teljesen az Ön cégének arculatára alakítjuk weboldalunkat, és garantáltan az Ön reklámjára szegeződik majd minden szempár. Bővebb tájékoztatásért írjon nekünk az info@berlescentrum.hu e-mail címünkre, vagy kattintson a lenti piros gombra!

 

 

 

 Banner reklámfelületeink 

Banner reklámfelületeink kialakításánál elsődleges szempontként vettük figyelembe, hogy reklámozóink jól látható helyen, a leghatékonyabb banner típusokkal tudják elérhetővé tenni magukat weboldalunkon. Így biztosítjuk, hogy ezek a reklámok valóban az oldalunkra érkező felhasználók látókörébe kerüljenek.

Reklámozóinknak lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy-egy adott kategóriában célzottan helyezzenek el reklámokat. Ebben az esetben csak a kiválasztott kategóriákban fognak megjelenni a reklámok.

Ügyfeleink számára az alábbi reklámfelületekkel állunk rendelkezésre:

 

  Reklámfelületek díjai 

160x600 pixel (Wide Skyscraper)

1 hétre

1 hónapra

1 évre

Egy választott kategóriában megjelenítve

1.490 Ft

4.990 Ft

49.990 Ft

Több választott kategóriában megjelenítve

egyedi ajánlat

egyedi ajánlat

egyedi ajánlat

Minden kategóriában megjelenítve

14.990 Ft

49.990 Ft

499.990 Ft

 

MAX 760 x 360 pixel (legelső hirdetés előtt)

1 hétre

1 hónapra

1 évre

Egy választott kategóriában megjelenítve

2.990 Ft

9.990 Ft

99.990 Ft

Több választott kategóriában megjelenítve

egyedi ajánlat

egyedi ajánlat

egyedi ajánlat

Minden kategóriában megjelenítve

29.990 Ft

99.990 Ft

999.990 Ft

 

MAX 760 x 360 pixel (minden tizedik hirdetés után)

1 hétre

1 hónapra

1 évre

Minden kategóriában megjelenítve

29.990 Ft

99.990 Ft

999.990 Ft

 

1000x250 pixel (Leaderboard)

1 hétre

1 hónapra

1 évre

Minden kategóriában megjelenítve

39.990 Ft

119.990 Ft

1.199.990 Ft

 

Keret reklám (weboldalunk körül)

1 hétre

1 hónapra

1 évre

Minden kategóriában megjelenítve

49.990 Ft

149.990 Ft

1.499.990 Ft

 

 Banner és Keret-reklám készítés külön díj nélkül! 

Weboldalunkon nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas reklámmegjelenésre, ugyanis tapasztalataink szerint látogatóink ezekre a reklámokra jóval nagyobb arányban kattintanak. Ennek megfelelően a reklámozók jól felfogott érdeke, hogy reklámjai minél magasabb színvonalon készüljenek el. Természetesen az ilyen reklám bannerek elkészítésében is állunk rendelkezésére. Amennyiben nem rendelkezik saját bannerrel vagy háttér skinnel, mi INGYENESEN elkészítjük Ön helyett! Rövid határidővel vállaljuk, hogy az Ön által küldött képekből, vagy a weboldalán található fotókból és információkból elkészítünk Önnek egy ízlésesen megszerkesztett banner hirdetést vagy keret hirdetést, amit aztán az oldalunkon is megjelenítünk. 

 

 Kiknek reklámozhat a Bérléscentrum.hu-n?

Weboldalunkat abból a célból hoztuk létre, hogy egy helyre gyűjtsük és minél szélesebb körben elérhetővé tegyük az ország legszínvonalasabb bérbeadással, kölcsönzéssel, illetve bérelhető szolgáltatásokkal foglalkozó cégek ajánlatait. Ennek eredményeképpen egy olyan dinamikusan bővülő online piactér jött létre, ahol a bérlők és bérbeadók egyszerűen, gyorsan és költségek nélkül egymásra találhatnak bármilyen bérlési kategóriában. Az oldal használata és a hirdetésfeladás mind a bérlők, mind a bérbeadók számára ingyenes, így a szolgáltatásunk rendkívül közkedvelt ebben az üzletágban. A hatalmas választék miatt oldalunkat a bérelni és bérbe adni szándékozók széles rétege látogatja, így jelentős számú felhasználó szólítható meg az oldalunkon elhelyezett reklámokkal. Honlapunkat több mint havi 40.000-60.000 érdeklődő látogatja, akiknek a jelentős része (több mint 90 %) minden hónapban új felhasználó, vagyis hónapról hónapra mindig új és új embereknek teheti elérhetővé reklámait. A Bérléscentrum.hu-n lehetőség van célzott hirdetések elhelyezésére is egy-egy adott kategóriában.

 

 Akik már nálunk reklámoztak 

Aldi, Allee, Allianz, ANEW, Arany Ászok, Aranykönyv, AXE, AVON, BauHaus, BÁV, BB, BKV, Book24, Bramac, Budapest Bank, Butlers, Cetelem, Citroen, ClinLife, Coca-Cola, Coop, Dacia, Danone, Danubius Hotels Group, Desszert.neked, Drink.hu, Elektronika Vonala Vagyonvédelem, Elittárs, Euronics, Extreme Digital, Fezen Fesztivál, Flextronics, Gyermelyi tészta, Győri Ifjúsági Napok, Győrszentiváni Retro Fesztivál, Deichmann, Duna-Autó, Drink.hu, EnHome, Erste Bank, Euronics, Evolution Konferencia, Experiment, Extreme Digital, Feszteger, Fény Fesztivál, Fiat, Fővárosi Állatkert, Fressnapf, Futball Sziget, Generali, HBO, Honda, HSB, H&M, Huawei, IKEA, Ingatlan.com, Invitel, Jaguar, Jófogás, Kovi Sporthajós Iskola, KKV-Next business, Libresse, Lidango, McDonald’s, Media Hungary, Media Markt, Meglepi-eu, MICHELIN, Milumil, MOL, Nicklebeak, NN, Notebook.hu, Ofotért, Opel, Oral B, Oszkár Telekocsi, OTP Lakástakarékpénztár, Pandora, ParfumClub, Peugeot, Pécsi Szalon sör, Premier Outlet, Premium Diet, Purina,  Rapidophen, Roxette kocert Budapest Sportaréna 2015, Rubophen, SanOdor, Sony, Spar, Stop Shop, Szállás.hu, Szerencse Plusz, Solar Kyocera, Telekom, Törley, Trinát, Ugyismegveszel.hu, Unicef, UPC, Velux, Vízilabda kommunikációs kampány, Vodafone, WeDay, Wick, Whirpool, WizzAir, Wizztours

 

 Kapcsolat 

E-mail:

Tel: 06-20-966-2469

www.berlescentrum.hu

Jármű bérlés
Kiadó ingatlanok, albérlet
Szállások
Építőipar
Kisgép, barkács, szerszám
Irodai berendezések, felszerelések
Számítástechnika
Műszaki cikk, elektronika
Hangszer
Rendezvények, kültéri események
Sport, szabadidő, utazás
Egészség, szépség
Baba-mama
Ruházat, kiegészítők, ékszer
Könyvek
Szolgáltatás
Állatszállítás, bértartás, fedeztetés
Minden egyéb
Gyakran ismételt kérdések
Adatvédelem
ÁSZF
Médiaajánlat
Hirdetés kiemelés
Partnereink

© Copyright 2014-2016 Bérléscentrum.hu | Minden jog fenntartva