Bérelj Segwayt és fedezd fel a Margitszigetet 1,5 óra

Hirdető:
Kubik János ev.
Az hirdetőt még nem értékelték
Magyarország , Budapest , Budapest
7 500 Ft /fő
Kaució: nincs

Címkék

segway
Hirdetés azonosító: 7614759921

Hirdetés ajánlása üzenetben

Üzenet küldése a hirdetőnek

A Nyugati-térről induló túra során, gyorsan a Margit-szigeten találjuk magunkat, ahol kellemes környezetben tudjuk kipróbálni ezt az igazán egyedi elektromos járművet. Az eszköz bérléséhez mindig biztosítunk kísérőt és védőfelszerelést is. A masszív terepkerekeinek köszönhetően nagyon stabil járművek és működésének elsajátítása igen egyszerű. Kiváló program családoknak, pároknak vagy cégeknek egyaránt. Túra ára: 7500 Ft/fő (4 főnél nagyobb létszám esetén emailban egyedi árajánlatot kérhet) info@budapestrolling.com max. 10 fő (egyidejű túra esetén) Az ár tartalmazza: oktatást és túravezetést, 15-20 perc gyakorlást, az eszköz bérlését A bérlés feltétele: Rossz időjárás esetén (pl. 5 fok Celsius alatti hőmérséklet) a túra nem indul. Az eszköz maximális teherbírása 125 kg, minimális súlykorlátja 35 kg. Az ajánlat 12 éves kortól vehető igénybe. Az alkoholos befolyásoltság kizáró tényező. A várandós nők számára nem ajánlott.

Hasonló hirdetések

Segway típusú eszköz bérlése

Az eszközök könnyen kezelhető környezetbarát járművek, melyek jól használhatók rendezvényeken, céges összejöveteleken, csapatépítő tréningeken vagy akár kiállítások során termékek népszerűsítéséhez. Bérleti díj: 29000 HUF+áfa (24 óra) Kiszállítási díj: 130 Ft/km (vidékre szállítás esetén) Hosszabb időre történő bérlés esetén egyedi árképzés.

Kubik János ev.
Magyarország , Budapest
+36 (30) 222 5546
29 000 Ft /nap

Segway bérlés (1,5 órás túra)

Segway bérlés, kedvezményes segway túrák egész évben. Várunk téged is segway túráinkra Törökbálint-Érd-Sóskút térségében, vagy egy általad szabadon választott helyszínen. A segway bérlés ára magába foglal 1,5 óra segwayezést 1 fő részére.1,5 órás túraajánlatunkat legfőképpen azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Segway-túrák felejthetetlen élményével és a továbbiakban akár hosszabb program. . .

QuadTours
Magyarország , Törökbálint-Érd-Sóskút térsége
+06-20-338424
15 240 Ft /fő

Segway bérlés

Segway bérlés, segway kölcsönzés kedvező feltételekkel rövid és hosszú távra.Rendezvényre, csapatépítésre, családi napra, falu-város napra, helybe megyünk. Előzetes megbeszélés alapján az airwheeleket a helyszínre szállítjuk és bójákkal, szalagokkal kijelölt pályán, felügyelet mellett használhatják azokat vendégeink. Nem szükséges egyensúlyozni vele, csupán picit előre kell dőlni és megy, ha visszaállunk függőlegesbe. . .

Renteasy.hu Kft.
Magyarország , Pest , Budapest
+06-20-999-1122
Ár: Megegyezés szerint

Segway bérlés, segway túrák Hévizen

Segway bérlés, segway túrák Hévizen Mátrafüred és Budapest után immár Hévízen is elérhetõ a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idõsebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha ve. . .

HSB
Magyarország , Hévíz
+06/30/626 60 44
4 999 Ft /-tól

Terepsegway bérlés

Terepsegway bérlés Legyen szó vállalati vagy magán eseményrõl, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének . . .

HSB
Magyarország
+06/20/80-44444
Ár: Megegyezés szerint

Legújabb termékek

Locsolóautó

Folyadék szállító, locsolóautó bérelhető. Országosan mktrans006@gmail.com 0630/752-9466

mktrans
Magyarország , Hajdú-Bihar
+36 (30) 752 9466
Ár: Megegyezés szerint

Locsolóautó

Folyadék szállító, locsolóautó bérelhető. Országosan. mktrans006@gmail.com 0630/752-9466

mktrans
Magyarország , Hajdú-Bihar
+36 (30) 75 2946
Ár: Megegyezés szerint

Ipari termelő konyha készülékekkel, edényzettel együtt kiadó

A konyha a 20.kerületben található egy kisebb családias hangulatú ipartelepen. 1-2 kilométeres körzetben minden vendéglátással kapcsolatos üzlet, piac stb.. megtalálható. A konyha jelenleg hétköznaponként reggel 6-9-ig használatban van. Lehetőség van különböző projektekre (esküvő, étel fotózás , tesztelés stb…) akár az alkalmi 1-2 napos bérlésre is. Erről további információt telefonon, illetve személyesen tudok. . .

Gnocchi kft
Magyarország , Budapest
+36 (30) 265 8735
Ár: Megegyezés szerint