Mini-Manó Kft

Zugló legnagyobb bababoltjában több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlóinkat babaáruházunkban. Bababoltunkban nagy gondot fordítunk ikres Vásárlóinkra, számukra 5 % kedvezményt biztosítunk, valamint nagy választékban kínálunk ikerbabakocsikat.Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!"Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.

Magyarország, 1149 PE, Budapest Nagy Lajos király útja 112.

36-1-251-3126

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Baba hátihordozó kölcsönzés

  Neonato Tucano kényelmes baba hátihordozó kölcsönzés, háti hordozó bérlés kirándulásokhoz, utazásokhoz, kedvező áron.A baba és a szülő számára is kényelmes háti hordozó. Jellemzői : alumínium váz, 3 pontos öv, napellenző, esővédőMéretek: 47 x 47 x 83 cm18kg-ig használható!Súly: 1,9 kgHáti babahordozó kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki háti hordozót!!!Ka. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  350 Ft /nap

  Háti hordozó bérlés

  Magyarinda baba háti hordozó bérlés, kényelmes hátihordozó kölcsönzés kirándulásokhoz, utazásokhoz, rövid és hosszú távra.Kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki babahordozót!!Kölcsönzési feltételek:Kauciós összeg : 30.000 Ft.Napi díj : 500 Ft.Minden megkezdett nap számít!A MAGYARINDA babahordozóról:- Ez a hordozó megfelel az ortopédiailag helyes hordozóeszk. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  500 Ft /nap

  Baba hátihordozó kölcsönzés

  Fillikid Trekking baba hátihordozó kölcsönzés, háti hordozó bérlés kirándulásokhoz, utazásokhoz, rövid és hosszú távra. – Alumínium váz- 5 pontos biztonsági öv- Állítható vállpánt- 5 zseb- Napellenző és esővédő- 18kg-ig terhelhető- Alul plusz tárolóval- Extra párnázat a gerinc vonalánál- Állítható az ülésfelület magasságaBaba hátihordozó kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemut. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  350 Ft /nap

  Elektromos mellszívó bérbeadás

  Állítható erősségű elektromos mellszívó bérbeadás szoptatós kismamáknak, rövid és hosszú távra. Dupla szívófejjel használható, szívási üteme állítható, stimulációs módja is van.A használatához szükséges készülék:Symphonyhoz Medela 2 fejes szívókészlet amely 15.480.-Ft-os áron megvásárolható!Elektromos mellszívó bérbeadási feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya TB kártya Adóigazolvány Ezen iratok bemutatása nélk. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  17 400 Ft /hónap

  Elektromos mellszívó kölcsönzés

  Elektromos mellszívó kölcsönzés rövid és hosszú távra, kedvező áron. Ha nagy mennyiségű anyatejet folyamatosan, hosszú időn keresztül kell lefejni, a Lactina Electric Plus mellszívó használatát javasoljuk, mert csöndes, megbízható készülék. A motoros működtető egység a Lactina Eletric Plus.Ehhez vagy az egyszívófejes Lactaset vagy a Dupla szívókészlet csatlakoztatható (A Lactaset kézi mellszívóként is használható).Mi. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  12 000 Ft /hónap

  Autós gyerekülés bérlés 15-36 kg-ig

  Autós gyerekülés bérlés, gyerekülés kölcsönzés 15-36 kg közötti gyermekek részére. Gyerekülés kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki autósülést!!!Gyerekülés kölcsönzési díjak:Kauciós összeg : 10.000 Ft.Napi díj : 350 Ft. (A mellékelt fotó csak illusztráció! Az aktuálisan kölcsönözhető termék ettől eltérhet!) A kölcsönzés CSAK SZEMÉLYESEN intézhető!Autós gye. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  350 Ft /nap

  Légzésfigyelő bérlés

  Légzésfigyelő bérlés, légzésfigyelő kölcsönzés rövid és hosszú távra! Több fajta légzésfigyelőt tudunk kölcsönzésre kiadni!(Az aktuálisan kölcsönözhető légzésfigyelőkről kollégáink a személyes ügyintézés alkalmával tudnak felvilágosítást adni!)Légzésfigyelő kölcsönzési feltételek:- Személyi igazolvány- LakcímkártyaEzen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki légzésfigyelő készüléket!!!Kaució: 15.000Ft(A Kaució csak kés. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  1 000 Ft /-tól

  Utazóágy kölcsönzés

  60×120 cm-es utazóágy kölcsönzés, utazóágy bérlés rövid és hosszabb távra is. Összecsukott állapotban kis helyet foglal, a táskának köszönhetően pedig könnyen szállítható. Jelenleg 6 darab 60 x 120-as van készleten, előjegyzést felveszünk!Kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki utazóágyat!!!Utazóágy kölcsönzési feltételek:Kauciós összeg : 10.000 Ft.Napi. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  350 Ft /nap

  Biztonsági övterelő kölcsönzés

  Biztonsági övterelő kölcsönzés, övterelő bérbeadás kedvező feltételekkel! Övterelő kölcsönzési feltételek:Elvitelkor 13.000 Ft. letéti díjat kell fizetni. Bérleti díj nincs./A LETÉTI DÍJ CSAK KÉSZPÉNZPÉNZBEN FIZETHETŐ!/6 hónapon belüli visszahozatal esetén a letéti díj teljes összege, 6 hónapon túli visszahozatal esetén a befizetett összeg 50%-a vásárolható le.(Ez az összeg csak a visszahozatal napján vásárolható le!. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126

  Multifunkciós bébiőrző kölcsönzés

  Multifunkciós bébiőrző kölcsönzés, bébiőr bérlés rövid és hosszú távra. DECT technológia garantálja az interferencia mentes élményt, 100% biztonságot a magánélethez. Rugalmas ellenőrzés – 120 csatornás és a hatótávolsága 350m (nyílt terepen) Gyenge akku és hatótávolságon kívüli riasztó funkció Hangszint fény kijelzővel mutatja a szülői egységen,amíg a baba el nem alszik,ezután a szülői egységen nem láthatóak a . . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  500 Ft /nap

  Sítalp kölcsönzés babakocsira

  Babakocsira, 3 kerekű kisgyermek biciklire szerelhető sítalp kölcsönzés! A készletben 4 darab sítalp található gyorskötő elemekkel. Egyszerű felszerelés! Nem kell otthon maradni kisgyermekeddel, biztonságban tolhatod jeges úton is a babakocsit!- Könnyen tolható a babakocsi a hóban.- A babakocsi gyorsan szánkóvá alakítható- Biztonságosabb mozgást tesz lehetővé a babának és a mamának a havon, jégen!- Egy szett 4 sítalp. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Budapest
  +36-1-251-3126
  500 Ft /nap

  Gyerekülés kölcsönzés 9-18kg-os súlyhatárig

  Autós gyerekülés bérlés 9-18kg-os gyermekek számára! Gyerekülés kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki autósülést!!! Kauciós összeg : 30.000 Ft. (csak kp-ban fizethető!) Napi díj : 500 Ft. A kölcsönzés CSAK SZEMÉLYESEN intézhető! http://www.minimano.hu/kolcsonzes/besafe+izi+comfort+x3+37+9-18kg-os+sulyhatarig+hasznalhato.htmAutós gyerekülés bérlés, autós gy. . .

  Mini-Manó Kft
  Magyarország , Pest , Budapest
  +36-1-251-3126
  500 Ft /nap