Quad Kanizsa

Hirdető:
Quad Kanizsa
Az hirdetőt még nem értékelték
Magyarország , Zala , Nagykanizsa
Ár: Megegyezés szerint

Kategória

Quad bérlés
Hirdetés azonosító: 8564798121

Hirdetés ajánlása üzenetben

Üzenet küldése a hirdetőnek

Quad Kanizsa. Bérelhető quadok Nagykanizsán. Quadjaink mindegyike összkerékhajtással,differenciálzárral és csörlővel felszerelt túraquad. quadkanizsa.eu

Hasonló hirdetések

Quad bérlés Dunakeszin

Ha quadot szeretnél bérelni a quadberles.hu weboldalon egyszerűen megteheted. Quadjainkat Dunakeszin tudod kibérelni ahol rengeteg szuper helyet tudsz meglátogatni, quadjaink rendszámosak, így B kategóriás jogosítvánnyal vezethető közúton is, így könyedén eljuthatsz olyan látványosságokhoz amit érdemes megnézni egy quad túrán. Fontos, hogy ez nem egy szervezett quad túra, hanem olyan mint egy autó kölcsönzés vagyis á. . .

Quadberles.hu
Magyarország , Pest , Dunakeszi
+36 (70) 287 8000
20 000 Ft /-tól 40 000 Ft /nap

Quadtúrák Szentendrén

Céges csapatépítés vagy csak buli a barátokkal? Quad és Motorosszán túraszervezéssel, csapatépítéssel foglalkozunk Magyarországon és a Bihari hegyekben. A programokat saját eszközparkkal, és saját túravezetőkkel szervezzük.

Cuzco Kft
Magyarország , Szentendre
+36-70-670-2766
3 000 Ft /-tól

Quad bérlés

Felügyelettel bérelhető. Vállaljuk csapatépítő tréningek, születésnapok, legénybúcsúk, céges rendezvények teljes lebonyolítását. További információért keressen minket telefonon vagy e-mailben.

offroadzona
Magyarország
+36-70-673-9080
Ár: Megegyezés szerint 8 500 Ft /óra

Mini quad bérlés (gyerek quad)

Kisebb méretű mini quad bérlés, mini quad kölcsönzés gyermekeknek, egész évben. Felnőttek számára is használható! Gyerek quad bérlés több méretben, már 4-5 éves kortól. A mini quad bérlés ára magába foglal 1 óra quadozást 1 fő részére.Mini gyerek quad bérlés díja: – 5.000 Ft+áfa/quad/óra- 20.000 Ft+áfa/quad/napJavasolt helyszín: Törökbálint-Érd-Sóskút térségeSzállítás:- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín. . .

QuadTours
Magyarország
+06-20-389-9802
5 900 Ft /óra 25 400 Ft /nap

Kedvezményes quad túra (1,5 óra)

Quad bérlés, quad kölcsönzés, kedvezményes quad túra egész évben. A quad bérlés ára magába foglal 1,5 óra quadozást 1 fő részére.Résztvevők javasolt létszáma: 4-5 fő,Program javasolt helyszíne, időtartama: Törökbálint-Érd-Sóskút térsége1,5 órás túraajánlatunkat legfőképpen azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a quadozás felejthetetlen élményével és a továbbiakban hosszabb programjainkon is . . .

QuadTours
Magyarország
+06-20-389-9802
13 960 Ft /alkalom

Legújabb termékek

Tapéta gőzölő tapétaleszedő https://www.kisskolcsonzo.hu/

Nagyobb felületű tapéta eltávolításához a legjobb megoldás a tapétagőzölő gép. Vegyi anyagok nélkül gyorsan és tökéletesen leválasztható a tapéta. A tapéta leszedő készülék tulajdonképpen csapvízből forró gőzt előállító berendezés, amely csövön keresztül juttatja a gőzt a leszedő pajzshoz. A felgőzölt tapétát könnyű lehúzni, vagy kaparókéssel letolni a falról. Bérlési feltételek A gépek bérléséhez minden esetben szük. . .

Kiss kölcsönző
Magyarország , Pest , Sülysáp
+36 (20) 329 0395
Ár: Megegyezés szerint 5 000 Ft /alkalom

Kapálógép bérlés. https://www.kisskolcsonzo.hu/

Könnyen kezelhető benzines kapálógép kiválóan alkalmas felszíni talajforgatásra. A gép a meghajtott késekre támaszkodva hajtja saját magát. Bérlési feltételek A gépek bérléséhez minden esetben szükséges: Személyi igazolvány Lakcímkártya adókártya Kaució (az adott gép értékének függvényében) Napidíj =24 óra. Türelmi idő NINCSEN!!!!! Késés esetén egész napi bérleti díjat számolunk fel! Egyes gépeknél a napidíjon felül . . .

Kiss kölcsönző
Magyarország , Pest , Sülysáp
+36 (20) 329 0395
9 000 Ft /alkalom

12 Voltos akkumulátor teszter profi kivitel. https://www.kisskolcsonzo.hu/

Akkumulátor teszter, amely alkalmas 12V-os akkumulátor felügyelet nélküli tesztelésére, kapacitásmérésre, kiegészítõ eszközökkel (akkumulátor töltõ, elektronikus szulfátmentesítõ) akkumulátor regenerálásra. A mért adatokat a mérés közben a gép tárolja mérés után tanulmányozhatja, és jegyzõkönyv formában kinyomtathatja. Alkalmazható bármilyen 12V-os ólom-savas, és 4 cellás Lithium akkumulátor energiatárolásának mérésé. . .

Kiss kölcsönző
Magyarország , Pest , Sülysáp
+36 (20) 329 0395
5 000 Ft /alkalom