audioberles.hu

Magyarország, 0 PE,

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Hangfal – fény bérlés kedvező áron, minden rendezvénytí

  Kedvező árú, kiváló minőségű hang, fény és színpadtechnikai berendezések bérbeadása egy helyen,rendezvény típusonként összeállított szettekben,részegységekben, „szereld magad„ elvihető csomagban, vagy igény esetén kiszállítással, és teljes szervizzel / üzemeltetéssel is.Kisebb rendezvényekre összeállításaink tartalma:- aktív hangfalak (párban) mélyládák, 10.000.- Ft-tól- házibuli fények, füstgépek 2.000.- Ft-tól- mik. . .

  audioberles.hu
  Magyarország , Budapest
  +36-20-434-9412
  1 Ft /alkalom

  Live Stream Dj Studio Bérlés!

  Szeretnéd kipróbálni, milyen egy igazi dj pultban állni?- Régóta érdekel a zene világa, de még nem volt lehetőséged?- Izgulsz, ha nagy tömeg előtt kell szerepelned?- Esetleg profi vagy, és ezt megmutatnád a barátaidnak?!Akkor ne csak álmodozz..!!Most lehetőséged van kipróbálni minőségien felszerelt Live stream studiónkat és gyakorlótermünket, FÉLÁRON!!Február 10. ig leadott első foglalásodra -50% kedvezményt írunk jó. . .

  audioberles.hu

  ESKÜVŐ – HANG, FÉNYTECHNIKA, DJ RENDELÉS

  Modern esküvőt terveztek? Ha igen, néhány mondatban bemutatkozunk és megmutatjuk, mit tartunk mi magunk erősségünknek.- Ami az egyik legfontosabb, hogy a zenei és a technikai részletek szervezését teljes mértékben levesszük a vállatokról és garantáltan profin,baki mentesen oldunk meg minden helyzetet.- Csak néhány elképzelésre van szükségünk az ízlésetekkel, létszámmal, helyszínnel kapcsolatban és cserébe több altern. . .

  audioberles.hu
  Magyarország , Budapest
  +36-20-434-9412
  1 Ft /alkalom

  Színpad – Fedés

  SZÍNPAD BÉRLÉS ÁRAKKAL, MÉTRETEKKEL AZONNAL, TELJES SZERVÍZZEL BUDAPESTEN VAGY ORSZÁGSZERTE, SZÁLLÍTVA, ÉPÍTVE, BONTVA, SZOKNYÁZVA, LÉPCSŐVEL.Nálunk ilyen egyszerű.Vátoztatható méretű magasságú, minőségi, gyors építésű bérelhető színpad és színpadfedés rendszerek, minden egy helyen.A feltüntetett árak lisaárak,több termékcsoport rendelése esetén akár -30%, vagy több napra jelentőssebb -akár 50% kedvezményt is biztosí. . .

  audioberles.hu
  Magyarország , Budapest
  +36-20-434-9412
  1 Ft /alkalom