Brumi-Maci Bababolt

Magyarország, 1095 PE, Budapest Mester u. 13.

36-30-278-0271

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Digitális csecsemőmérleg, babamérleg bérlés

  Digitális csecsemőmérleg kölcsönzés, babamérleg bérlés kedvező feltételekkel. Kölcsönzést csak személyes úton boltunkban lehet igényelni. Kölcsönzéshez szükséges iratok:- Személyigazolvány- Lakcímkártya- A kauciót csak készpénzzel lehet fizetni.- A továbbiakban, megbeszélés szerint a havi bérleti díjat átutalással is lehetséges törleszteni.Kölcsönzési feltételek: – 1. hónapra 10.000,- Ft kaució Bérlés: 2.500,- . . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  2 000 Ft /hónap

  Kenguru babahordozó bérlés

  Kenguru babahordozó kölcsönzés kedvező feltételekkel. Elutaznál nyaralni, vagy egy hosszabb kirándulást tervezel gyermekeddel, s mindehhez szükséged lenne egy babahordozóra? Akkor jó helyen jársz, a Brumi-Maci Bababoltban lehetőség nyílik mindezek bérlésére! A babahordozó használatával a legtöbb esetben nincs szükség babakocsira. A babahordozó kis helyen is elfér, különösen előnyös mindez hosszabb utazás tekintetében. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  1 000 Ft /hét

  Babahordozó bérlés

  Babahordozó kölcsönzés kedvező feltételekkel. Elutaznál nyaralni, vagy egy hosszabb kirándulást tervezel gyermekeddel, s mindehhez szükséged lenne egy babahordozóra? Akkor jó helyen jársz, a Brumi-Maci Bababoltban lehetőség nyílik mindezek bérlésére! A babahordozó használatával a legtöbb esetben nincs szükség babakocsira. A babahordozó kis helyen is elfér, különösen előnyös mindez hosszabb utazás tekintetében. A babá. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  1 500 Ft /hét

  Elektromos mellszívó bérlés

  MEDELA SYMPHONY elektromos mellszívó kölcsönzés, mellszívó bérlés kedvező feltételekkel. Dupla vagy szimpla szívófejjel használható, állítható szívási ütemű, stimulációs móddal is rendelkezik. A használatához szükséges készülék: Medela 2 fejes szívókészlet amely 15.490,-Ft-os áron, Medela 1 fejes szívókészlet amely 11.790,-Ft-os áron megvásárolható! Kölcsönzési feltételek: Személyi igazolvány Lakcímkártya TB kártya A. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  16 000 Ft /hónap

  Elektromos mellszívó kölcsönzés

  MEDELA LACTINA elektromos mellszívó bérlés, mellszívó kölcsönzés kedvező feltételekkel. Amennyiben hosszú időn keresztül sok anyatej lefejésére van szükség korházi fokozatú elektromos mellszívót ajánlunk. A Lactina Electric Plus motoros működtető szerkezet a Lactaset mellszívóval együtt alkot egy készüléket. Ebből a működtető egység bérelhető, a Lactaset-et higiéniai okokból meg kell vásárolni. A mellszívó egység leh. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  12 000 Ft /hónap

  Légzésfigyelő bérlés

  Légzésfigyelő kölcsönzés kedvező feltételekkel. Sok éves tapasztalat alapján, a legstabilabban, legmegbízhatóbban működő BABYSENSE típusú légzésfigyelő készülékeket adunk bérbe. Kölcsönzést csak személyesen, boltunkban lehet igényelni. Kölcsönzéshez szükséges papírok: – Személyigazolvány – Lakcímkártya – A kauciót csak kézpénzzel lehet fizetni – A továbbiakban, megbeszélés szerint a havi bérle. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  2 250 Ft /hónap

  BESAFE biztonsági övterelő kölcsönzés

  BESAFE biztonsági övterelő kölcsönzés kedvező feltételekkel.A kölcsönzési díj teljes mértékben levásárolható ruhára és játékra, amennyiben az övterelőt gyermeked várható születése után egy hónapon belül visszahozod boltunkba. Ez a praktikus övterelő kényelmessé teszi a kismamák biztonságos utazását. Az egyszerű és kényelmes használat nem megy a biztonság rovására. A BeSafe magzatvédő övet a medence irányába kell lehú. . .

  Brumi-Maci Bababolt
  Magyarország , Budapest
  +36-30-278-0271
  1 333 Ft /hónap