Grabarics Építőipari Kft.

A Grabarics Építőipari Kft-t 1993-ban Grabarics Gábor alapította Dunaújvárosban, családi vállalkozásként, amely az elmúlt több mint negyedszázad során Magyarország meghatározó - építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó - középvállalatává nőtt. Alakulásunk pillanatától kezdve jellemző ránk a hosszútávú gondolkodás, a vállalat folyamatosan fejleszt és fejlődik. A tulajdonosok tudatosan törekednek arra, hogy a megalapozott, állandó fejlődést a cégben fenntartsák, hogy még inkább elmondhassuk magunkról, az egyik legjobb magasépítő cég vagyunk az országban. Mintegy 250 fős, magasan képzett csapatunkkal elsősorban generálkivitelezési feladatokat látunk el. Vállalatunkat – az elmúlt évtizedek dinamikus fejlődésének köszönhetően – a hazai építőipar meghatározó, professzionális magasépítő vállalatai között tartják számon. Referenciáink méltó módon mutatják be tudásunkat, képességeinket, felkészültségünket. Az 1993-as alapítás óta több száz beruházást valósítottunk meg, melyek nagy részét ipari fejlesztések, logisztikai központok, közintézmények, szálloda- és lakóépületek, kereskedelmi célú ingatlanok alkotják. Tevékenységünk – széles skálán mozogva – magában foglal minden fontos, építéssel kapcsolatos feladatot, a tervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig. Beruházásaink eredményes megvalósítása elsősorban munkatársaink érdeme! Sikereink elengedhetetlen elemei továbbá a fejlődési szemléletmód, a szakmai elhivatottságunk, munkatársaink sokéves kivitelezői tapasztalata és elkötelezettsége, továbbá jelentős termelő erőforrásaink: jelentős munkagép- és eszközparkunk, betonacél-előregyártó telepünk, valamint saját, szakszerűen felszerelt acélszerkezet-gyártó és vasbeton előregyártó üzemünk.

Magyarország, 1053 FE, Budapest Reáltanoda u. 5.

+36 (1) 266 0168

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Toronydaru bérbeadás

  A hazai eszközellátási helyzet hatására a Grabarics Kft. 2018-ban toronydaruk vásárlása mellett döntött. A vállalat kizárólagos képviseleti szerződést kötött a hazánkban még újnak számító spanyol SAEZ céggel, melyet követően az első eszközök hamarosan munkába is álltak az országban. Cégünk nem csupán értékesíti a toronydarukat, de bér-daruparkot is üzemeltet, ami további jelentős lépés a teljes ágazat eszközéhségének. . .

  Grabarics Építőipari Kft.
  Magyarország , Fejér , Dunaújváros
  +36 (30) 288 4508
  Ár: Megegyezés szerint

  JLG 520AJ diesel motoros, karos személyemelő bérbeadás

  A karos személyemelők gémszerkezete oldalra kinyújtható. Előnye hogy így olyan helyeket is el lehet érni, amik alá géppel nem lehet beállni. A gép stabilitását, állékonyságát a gép tömege biztosítja. A gémek, minden felemelt pozíciójában lehet velük haladni, a hatékony munkavégzést elősegítve. Az 520AJ növeli a kezelő termelékenységét az 50%-kal gyorsabb emelési időnek és fél méterrel a vízszintes elérésnek köszönhet. . .

  Grabarics Építőipari Kft.
  Magyarország , Budapest , Dunaújváros
  +36 (30) 288 4508
  Ár: Megegyezés szerint

  GEDA ERA 1200 Z/ZP teher- és személyfelvonó bérbeadás

  A GEDA ERA 1200 Z/ZP felvonó terhelhetőségének köszönhetően (1500 kg teher, vagy 7 személy) ideális választás teher- és személyszállításra. Acél tartóoszlopa egyszerűen felépíthető akár 150 m-es magasságig is. A különböző rögzítőelemeknek köszönhetően szinte bárhol telepíthető. Az alapfelszerelés részei többek között a végállás-kapcsolók, a szerelőpalló és az automatikus olajozórendszer. A felvonó biztonságos szállít. . .

  Grabarics Építőipari Kft.
  Magyarország , Fejér , Dunaújváros
  +36 (30) 288 4508
  Ár: Megegyezés szerint