helyos

Magyarország, 0 PE,

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Elektromos Beteg emelő

  Cégünk 2006 óta foglalkozik Gondozási eszközök bérletével valamint kereskedelmével. Megtalálhatóak nálunk a a paletta számos elemei, úgy mint a kerekes székek beteg állítók/ beteg emelők. Elektromos gondozási ágyak többféle kivitelben. Készséggel állunk rendelkezésükre a hét hat napján **Elektromos beteg emelőink beépített akkumulátorral üzemelnek így nem szükséges folyamatosan a konnektorba dugva üzemeltetni. Valami. . .

  helyos
  Magyarország , Mátészalka
  +36209622995
  20 000 Ft /hónap 50 000 Ft /negyedév

  Kerekesszék

  Cégünk 2006 óta foglalkozik Gondozási eszközök bérletével valamint kereskedelmével. Megtalálhatóak nálunk a a paletta számos elemei, úgy mint a kerekes székek beteg állítók/ beteg emelők. Elektromos gondozási ágyak többféle kivitelben. Készséggel állunk rendelkezésükre a hét hat napján ** Speciális kerekesszékeink támasztják a beteget oldalról valamint a nyakat is támasztja tartva a fejet.

  helyos
  Magyarország , Mátészalka
  +36209622995
  10 000 Ft /hónap

  Elektromos Gondozási ágy

  Cégünk 2006 óta foglalkozik Gondozási eszközök bérletével valamint kereskedelmével. Megtalálhatóak nálunk a a paletta számos elemei, úgy mint a kerekes székek beteg állítók/ beteg emelők. Elektromos gondozási ágyak többféle kivitelben. Készséggel állunk rendelkezésükre a hét hat napján **Elektromos ágyaink állítható magassággal dönthető torzó valamint emelhető láb funkciókkal rendelkeznek. Valamint korláttal. Minden . . .

  helyos
  Magyarország , Mátészalka
  +36209622995
  17 000 Ft /hónap