Perfekt-Doku Kft. | SEO Marketing és Digitalizáció Győr

Fiatal csapatunk naprakész digitális megoldásokkal segíti vállalkozásod. Szolgáltatásaink között szerepel a SEO elemzés és kivitelezés azaz a keresőoptimalizálás. Segítünk vállalkozásod fejlesztésében üzleti terved optimalizálásával és stratégia kialakításával. Ha kezdő, vagy induló vállalkozó vagy, segítünk az indulásban. Ha már haladó, akkor a digitalizációt valósítjuk meg mellyel a céged hatékonysága javul, ami több profitot eredményez. A www.perfektdoku.hu oldalon megtalálod szolgáltatásainkat. Beszéljünk vállalkozásodról, céljaidról! Találkozzunk győri irodánkban, vagy nálad!

Magyarország, 9027 GS, Győr Budai út 5/A

+36 (20) 745 6411

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  SEO tanácsadás Győr

  Miért éri meg a SEO Győr szolgáltatásunk. A SEO a keresőoptimlaizálás, ami a Google rangsorolásban bír jelentősséggel. Ez azt jelenti, hogy egy jó seo-val rendelkező weboldalra nagyobb organikus (azaz fizetés nélküli) firgalom terelődik. Vállalkozásodra könnyebben rátalálnak potenciális ügyfeleid. Növelheted megkereséseid számát, ezzel arányosan a bevételeidet is. Vállalkozásod kitűnhet a versenytársaid közül, növelh. . .

  Perfekt-Doku Kft. | SEO Marketing és Digitalizáció Győr
  Magyarország , Győr-Moson-Sopron , Győr
  +36 () 207 5644
  50 000 Ft /-tól

  Dokumentumszkenner-bérlés – Győr

  Dokumentumszkenner bérelhető, akár folyamatos havi munkavégzéshez. Takarítson meg időt dokumentumai gyors és egyszerű digitalizálásával! A mi megoldásunkkal könnyű és gyors lehet a mindennapi irodai munka. Főbb tudnivalók szkennerről: – 70 oldal/perc (140 kép/perc) sebesség (átlagos asztali szkennerek, amik egyszerre több lapot is be tudnak olvasni 10-25 lap/perccel dolgoznak) – Automatikus képjavítás (él. . .

  Perfekt-Doku Kft. | SEO Marketing és Digitalizáció Győr
  Magyarország , Győr-Moson-Sopron , Győr
  +36 (20) 745 6411
  Ár: Megegyezés szerint 25 000 Ft /hónap 5 000 Ft /nap

  Digitalizálás – bérarchiválás – szkennelés

  A digitalizálás során az ügyfél átnyújtja a papíralapú dokumentumait számunkra és az előre megbeszélt minőség (felbontás, színezés) alapján elkészítjük a dokumentumok digitális változatát. Igény szerint, ezt egy dokumentum rendezés előzi meg, ahol bizonyos szempontokat figyelembe véve felállítjuk a szkenneléshez szükséges sorrendet. Az digitalizált állományt mappa rendszerekbe gyűjtjük, mely tükrözi a fizikai rendezé. . .

  Perfekt-Doku Kft. | SEO Marketing és Digitalizáció Győr
  Magyarország , Győr-Moson-Sopron
  +36 (20) 745 6411
  Ár: Megegyezés szerint