Perfekt-Doku Kft.

Csapatunk a mikro-, kis-, és középvállalkozások papíralapú iratainak minőségi és korszerű digitalizálására élezte ki profilját. A vállalkozás megalakulásához az alábbi küldetést fogalmaztuk meg: Legfőbb célunk a gyors, minőségi, korszerű dokumentumkezelés és digitalizálás. Véleményünk szerint egy mai vállalkozás számára elengedhetetlen a munkafolyamatok és szolgáltatásnyújtások minden területét érintő adattömegek biztonságos tárolása, valamint azok gyors és egyszerű kezelése. Mi ezen a téren adunk komplex megoldást, útmutatást és tanácsot. Fő profilunk a dokumentumok digitalizálása. Ennek során nagy teljesítményű szkennerekkel feldolgozzuk a papíralapú iratokat, ellátjuk karakterfelismeréssel, mellyel kereshetővé válnak a dokumentumok szöveges tartalmai, valamint igény esetén elektronikus aláírással és időbélyegzővel is ellátjuk az elektronikus dokumentumokat.

Magyarország, 9027 GS, Győr Budai út 5/A

+36 (20) 745 6411

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Dokumentumszkenner-bérlés – Győr

  Dokumentumszkenner bérelhető, akár folyamatos havi munkavégzéshez. Takarítson meg időt dokumentumai gyors és egyszerű digitalizálásával! A mi megoldásunkkal könnyű és gyors lehet a mindennapi irodai munka. Főbb tudnivalók szkennerről: – 70 oldal/perc (140 kép/perc) sebesség (átlagos asztali szkennerek, amik egyszerre több lapot is be tudnak olvasni 10-25 lap/perccel dolgoznak) – Automatikus képjavítás (él. . .

  Perfekt-Doku Kft.
  Magyarország , Győr-Moson-Sopron , Győr
  +36 (20) 745 6411
  Ár: Megegyezés szerint 25 000 Ft /hónap 5 000 Ft /nap

  Digitalizálás – bérarchiválás – szkennelés

  A digitalizálás során az ügyfél átnyújtja a papíralapú dokumentumait számunkra és az előre megbeszélt minőség (felbontás, színezés) alapján elkészítjük a dokumentumok digitális változatát. Igény szerint, ezt egy dokumentum rendezés előzi meg, ahol bizonyos szempontokat figyelembe véve felállítjuk a szkenneléshez szükséges sorrendet. Az digitalizált állományt mappa rendszerekbe gyűjtjük, mely tükrözi a fizikai rendezé. . .

  Perfekt-Doku Kft.
  Magyarország , Győr-Moson-Sopron
  +36 (20) 745 6411
  Ár: Megegyezés szerint