Teqballer

Magyarország, 0,

Üzenet küldése a hirdetőnek

Az hirdetőt még nem értékelték

Ajánlatunk

  Teqball kupa szervezése

  Teqball kupát szerveznél, de nincs (elég) Teqball asztalod és a szabályokkal sem vagy teljesen tisztában?Nem tudod kihez fordulj, hogy hivatalos játékvezetők vezessék a mérkőzéseket?Keress minket, mi egy kalap alatt megoldunk mindent, s neked csak a játékra kell koncentrálnod. Mi mindenben segítünk!Magyarország legjobb játékosaival szeretnéd emelni a kupád színvonalát? Mi azt is leszervezzük neked!Teljes körű kupasze. . .

  Teqballer
  Magyarország , Budapest , Komárom
  +36 (30) 234 9108
  Ár: Megegyezés szerint

  Teqball animátor

  Rendelkezik Teqball asztallal, de nem tudja mit kezdjen vele? Netán kupát szervezne, de még a játékszabályokkal sincs tisztában?Animátoraink készséggel állnak rendelkezésére, hogy akár sportrendezvényen, akár céges családi napon minden terhet levegyünk az ön válláról!Legyen a játék Teqball, Teqpong, Teqis vagy Teqvolley, mi mindenben segítünk!Nincs Teqball asztala, mi biztosítunk!Feldobná rendezvényét Magyarország le. . .

  Teqballer
  Magyarország , Budapest , Komárom
  +36 (30) 234 9108
  15 000 Ft /nap

  Teqball személyi edző

  Szeretnél jó Teqball játékos lenni, csak nincs kivel edzened? Fejlesztenéd tudásod, de nincs rá lehetőséged?Jelentkezz kortól és nemtől függetlenül, hogy a legközelebbi pénzdíjas tornán, már te is labdába rúghass!Teqball személyi edzőink mindenben készséggel segítenek!

  Teqballer
  Magyarország , Budapest , Komárom
  +36 (30) 234 9108
  2 500 Ft /óra

  Teqball asztal

  A Teqball egy futballalapú magyar találmány és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére!A lábtenisz verzión kívül Teqpong, Teqis, Teqvolley játékok is játszhatók rajta!Bérelje ki céges vagy városi sportrendezvényre, egyesületi családi napra vagy magáncélra.Igény esetén an. . .

  Teqballer
  Magyarország , Budapest , KOMÁROM
  +36 (30) 234 9108
  50 000 Ft /nap