Kölcsönözz vagy adj bérbe bármit!

Gyorsan, egyszerűen, kényelmesen. Ingyenes hirdetésfeladás!

Irodai berendezések, felszerelések

1–24 / 57 találat

ODORIZER illatosító készülék bérlés

Odorizer gél alapú illatosító és szagtalanító készülékek bérlése kedvező feltételekkel (maximum 50-80 légköbméter illatosítására). Bérleti díj: 3.600Ft+ÁFA / 21 nap Az illatosító gélt és a készülékben lévő elemeket a SanOdor Kft. munkatársai 21 naponta cserélik. Az ODORIZER szagtalanító és illatosító készülékek a PERMAFRESH szagtalanító és illatosító gél (amely 25 különböző illatban és 5 intenzitásban kapható) képes . . .

SanOdor Kft.
Magyarország , Budapest
+36 (36) 122 6149
5 990 Ft /alkalom

Női intim doboz bérlés irodai mosdókba

Női intim dobozok bérlése irodai mosdókba, közös munkahelyi mellékhelyiségekbe. A szolgáltatás magába foglalja az intim dobozok kihelyezését, tartalmának rendszeres időközönkénti összegyűjtését, cseréjét is. A SanOdor női intimdobozokat természetesen a női mellékhelyiségekbe helyezzük el. Célja az intim betétek és tamponok összegyűjtése és teljes sterilizálása. Meghatározott időszakonként a SanOdor Kft. munkatársai ö. . .

SanOdor Kft.
Magyarország , Budapest
+36 (36) 122 6149
4 900 Ft /hónap

Microburst szagtalanító készülék bérlés

Microburst szagtalanító és illatosító készülékek bérlése kedvező feltételekkel. Pumpás illatosítás maximum 50-80 légköbméter illatosítására. 2.500Ft+ÁFA/28 nap Az illatosító sprayt és a készülékben lévő elemeket a SanOdor Kft. munkatársai 28 naponta cserélik. A Microburst szagtalanító és illatosító készülék SPRAY alapú (amely 24 különböző illatban kapható). Ez a MICROTRANS anyag képes arra, hogy semlegesítsen bármily. . .

SanOdor Kft.
Magyarország , Budapest
+36 (36) 122 6149
4 590 Ft /hónap

Sanoscent illatosító készülék nagy terekhez

Nagy terek illatosítására alkalmas szagtalanító és illatosító készülékek bérlése kedvező feltételekkel. A Sanoscent illatosítók célja a nagy terek (100-150 légköbméter) folyamatos és rendszeres illatosítása, ami pozitív felhasználói élményt biztosít olyan területeken, mint például edzőtermek, szállodák, színházak, mozik, üzletek, óvodák, iskolák, autókereskedések, kávézók, irodák, rendelők, rendezvénytermek… stb. A s. . .

SanOdor Kft.
Magyarország , Budapest
+36 (36) 122 6149
19 900 Ft /hónap

Eladó automata

Eladnám vagy bérbeadnám új árusító automatámat. Érintő képernyő, kártyás vásárlási lehetőség, saját webfelület, kisméretű termékekhez 40 spirál, színe: fehér. Eladási ár: 1,5M, bérletiár: 80E/hó. +36 20 218 6762

Varsányi József
Magyarország , Budapest , Budapest - IV. kerület
+36 (20) 218 6762
Ár: Megegyezés szerint

Dokumentumszkenner-bérlés – Győr

Dokumentumszkenner bérelhető, akár folyamatos havi munkavégzéshez. Takarítson meg időt dokumentumai gyors és egyszerű digitalizálásával! A mi megoldásunkkal könnyű és gyors lehet a mindennapi irodai munka. Főbb tudnivalók szkennerről: – 70 oldal/perc (140 kép/perc) sebesség (átlagos asztali szkennerek, amik egyszerre több lapot is be tudnak olvasni 10-25 lap/perccel dolgoznak) – Automatikus képjavítás (él. . .

Perfekt-Doku Kft. | SEO Marketing és Digitalizáció Győr
Magyarország , Győr-Moson-Sopron , Győr
+36 (20) 745 6411
Ár: Megegyezés szerint 25 000 Ft /hónap 5 000 Ft /nap

Szennyfogó szőnyeg bérlés

150×240 cm-es szennyfogó szőnyeg bérlés 7, 14, illetve 28 naponkénti cserével, és igény szerint módosítható, szüneteltethető bérleti időtartammal. Szennyfogó szőnyeg bérlés versenyképes árakkal, rövid és hosszú távra.A megbeszélt időpontban kollégáink a piszkos szőnyeget elhozzák és a teljesen tiszta szőnyeget pedig kiteszik. Az előzetesen megegyezett szállítási ciklus, egyedi igény szerint évszakonként módosíth. . .

Colormix Plus Kft.
Magyarország , Mórahalom
+06-20-513-3838
2 550 Ft /hét 5 500 Ft /hónap

Szennyfogó szőnyeg bérlés

150×180 cm-es szennyfogó szőnyeg bérlés 7, 14, illetve 28 naponkénti cserével, és igény szerint módosítható, szüneteltethető bérleti időtartammal. Szennyfogó szőnyeg bérlés versenyképes árakkal, rövid és hosszú távra.A megbeszélt időpontban kollégáink a piszkos szőnyeget elhozzák és a teljesen tiszta szőnyeget pedig kiteszik. Az előzetesen megegyezett szállítási ciklus, egyedi igény szerint évszakonként módosíth. . .

Colormix Plus Kft.
Magyarország , Mórahalom
+06-20-513-3838
1 550 Ft /hét 3 300 Ft /hónap

Szennyfogó szőnyeg bérlés

85×150 cm-es szennyfogó szőnyeg bérlés 7, 14, illetve 28 naponkénti cserével, és igény szerint módosítható, szüneteltethető bérleti időtartammal. Szennyfogó szőnyeg bérlés versenyképes árakkal, rövid és hosszú távra.A megbeszélt időpontban kollégáink a piszkos szőnyeget elhozzák és a teljesen tiszta szőnyeget pedig kiteszik. Az előzetesen megegyezett szállítási ciklus, egyedi igény szerint évszakonként módosítha. . .

Colormix Plus Kft.
Magyarország , Mórahalom
+06-20-513-3838
1 050 Ft /hét 2 200 Ft /hónap

Szennyfogó szőnyeg bérlés

85×300 cm-es szennyfogó szőnyeg bérlés 7, 14, illetve 28 naponkénti cserével, és igény szerint módosítható, szüneteltethető bérleti időtartammal. Szennyfogó szőnyeg bérlés versenyképes árakkal, rövid és hosszú távra.A megbeszélt időpontban kollégáink a piszkos szőnyeget elhozzák és a teljesen tiszta szőnyeget pedig kiteszik. Az előzetesen megegyezett szállítási ciklus, egyedi igény szerint évszakonként módosítha. . .

Colormix Plus Kft.
Magyarország , Mórahalom
+06-20-513-3838
2 050 Ft /hét 4 200 Ft /hónap

Online pénztárgép bérlés

DATECS DP-25EU online pénztárgép bérlés, pénztárgép kölcsönzés kaució nélkül! Miért venné meg, ha bérelni is lehet? Pénztárgép bérlés garanciával, kedvező havi díjért. DATECS DP-25EU pénztárgép bérlés:Az online pénztárgép bérlés ára 6000Ft+áfa/hó. Bérleti szerződésünk határozatlan idejű, de 3 hónap hűségidőt tartalmaz, azaz a szerződéskötést követően 3 hónapig csak úgy mondható fel, hogy a hűségidőből még fennmaradó . . .

Cassa Hungarica
Magyarország , Budapest
+06-30-231-5864
6 000 Ft /hónap

Pénztárgép bérlés

DATECS DP-45EU online pénztárgép bérlés, pénztárgép kölcsönzés kaució nélkül! Miért venné meg, ha bérelni is lehet? Pénztárgép bérlés garanciával, kedvező havi díjért.DATECS DP-45EU pénztárgép bérlés:Az online pénztárgép bérlés ára 6000Ft+áfa/hó.Bérleti szerződésünk határozatlan idejű, de 3 hónap hűségidőt tartalmaz, azaz a szerződéskötést követően 3 hónapig csak úgy mondható fel, hogy a hűségidőből még fennmaradó hó. . .

Cassa Hungarica
Magyarország , Budapest
+06-30-231-5864
6 000 Ft /hónap

Pénztárgép bérlés

TREMOL Online pénztárgép bérlés kedvező áron, rövid és hosszú távra egyaránt! Akár néhány hétre is! A pénztárgép bérlés kiváló megoldás azoknak a kezdő vállalkozásoknak, akik még nem rendelkeznek elegendő tőkével, hogy beruházzanak egy új pénztárgépbe. Pénztárgép bérlés segítségével egy alacsonyabb összegű havidíjért hozzájuthat a saját üzleti tevékenységét teljes körűen kielégítő minőségi pénztárgépekhez. Abban az e. . .

AP Cash Centrum
Magyarország , Pest , Budapest
+06-30-409-2633
Ár: Megegyezés szerint

Pénztárgép bérlés

FISCAT NEON Online pénztárgép bérlés kedvező áron, rövid és hosszú távra egyaránt! Akár néhány hétre is! A pénztárgép bérlés kiváló megoldás azoknak a kezdő vállalkozásoknak, akik még nem rendelkeznek elegendő tőkével, hogy beruházzanak egy új pénztárgépbe. Pénztárgép bérlés segítségével egy alacsonyabb összegű havidíjért hozzájuthat a saját üzleti tevékenységét teljes körűen kielégítő minőségi pénztárgépekhez. Abban. . .

AP Cash Centrum
Magyarország , Pest , Budapest
+06-30-409-2633
Ár: Megegyezés szerint

Pénztárgép bérlés

DATECS Online pénztárgép bérlés kedvező áron, rövid és hosszú távra egyaránt! Akár néhány hétre is! A pénztárgép bérlés kiváló megoldás azoknak a kezdő vállalkozásoknak, akik még nem rendelkeznek elegendő tőkével, hogy beruházzanak egy új pénztárgépbe. Pénztárgép bérlés segítségével egy alacsonyabb összegű havidíjért hozzájuthat a saját üzleti tevékenységét teljes körűen kielégítő minőségi pénztárgépekhez. Abban az e. . .

AP Cash Centrum
Magyarország , Pest , Budapest
+06-30-409-2633
Ár: Megegyezés szerint

Kávéfőző gép bérlés

MoKambo professzionális kávéfőző gép bérlés, kávégép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Mokambo kávéfőző gép bérlés rugalmas feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is megkapható. Vá. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

MoKambo kávéfőző gép bérlés

MoKambo professzionális kávéfőzőgép bérlés, kávégép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Mokambo kávéfőzőgép bérlés rugalmas feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is megkapható. Várj. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

MoKambo kávéfőző gép kölcsönzés

MoKambo professzionális kávéfőző gép kölcsönzés, kávégép kölcsönzés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Mokambo kávéfőzőgép kölcsönzés rugalmas feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is meg. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

Pratic kávégép kölcsönzés

Pratic kávégép kölcsönzés, kávégép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Pratic félautomata kávégép kölcsönzés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is megkapható. Várjuk jele. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

Kávéfőzőgép kölcsönzés

Pratic professzionális kávéfőzőgép kölcsönzés, kávégép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Pratic automata kávéfőzőgép kölcsönzés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is me. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

MoKambo kávégép bérlés

MoKambo professzionális kávégép bérlés, kávéfőzőgép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Mokambo kávégép kölcsönzés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is megkapható. Várju. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

MoKambo kávégép kölcsönzés

MoKambo professzionális kávégép kölcsönzés, kávéfőzőgép kölcsönzés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Mokambo kávégép kölcsönzés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is megkaphat. . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

Kávéfőző gép bérlés

Professzionális kávéfőző gép bérlés, kávégép kölcsönzés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra a könnyű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.Start – Pratic automata kávéfőző gép bérlés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár ingyen is . . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint

Kávéfőző gép kölcsönzés

Professzionális vízrákötéses kávéfőző gép kölcsönzés, kávégép bérlés kávézókba, éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe, irodákba, otthonra az egyszerű és minőségi kávéfőzéshez. Akár bérleti díj nélkül! A kávégép bérlés minimum havi 8 kg Mokambo kávé fogyasztása esetén DÍJTALAN.San Marino automata kávéfőző gép kölcsönzés kedvező feltételekkel, rövid és hosszú távra. Speciális konstrukció keretében a kávéfőző gép akár . . .

Presszó és Moka Kft
Magyarország
+06-20-964-8559
Ár: Megegyezés szerint