Kölcsönözz vagy adj bérbe bármit!

Gyorsan, egyszerűen, kényelmesen. Ingyenes hirdetésfeladás!

Trambulin bérlés

Trambulin bérlés

Béreljen trambulint családi használatra vagy rendezvényre. Kitűnő szórakozást nyújt a 3 éves kórtól 99 éves korig mindenki számára.*A trambulin átmérője 305 cm. Max terhelhetősége 180 kg. Védőhálóval körbekerített az ugrálófelület melynek magassága 250 cm. A trambulin magassága a talajtól 76 cm. 60 db rugó garantálja a megfelelő rugózást. A rugók rugótakaróval védettek a sérülések elkerülése végett. * Szeghalom, Körö. . .

mosolyvilág
Magyarország , Békés
+36 70 336 5890
10 000 Ft /nap 2 000 Ft /óra

Trambulin bérlés

Trambulin kölcsönzés céges-, családi-, és iskolai rendezvényekre, szabadtéri eseményekre, fesztiválokra. 3 méteres átmérőjű trambulin kölcsönzés biztonsági védőhálóval rövid és hosszú távra. Gépeinket ajánljuk vendéglátósoknak, cégeknek, magánszemélyeknek, valamint céges- és iskolai rendezvények, kollégiumok, családi napok, szabadtéri fesztiválok és versenyek számára. Szállítási és szervíz háttérrel rendelkezünk. Ára. . .

Csocsókirály
Magyarország
+06-30-981-5937
Ár: Megegyezés szerint

Gumiköteles trambulin bérlés (Eurobungee)

Trambulin kölcsönzés rendezvényekre kedvező áron, rugalmas feltételekkel. A Eurobungyban egyszerre négy sportos vendég ugorhat és pöröghet akár nyolc méter magasságban. Eszközeink az ország bármely pontjára szállíthatók és ott megrendelőink igényei szerint üzemeltethetők, rendelkeznek a jogszabályban előírt biztonsági minősítéssel. Eszközeinket folyamatosan karbantartjuk és frissítjük.

Zorbland
Magyarország , Nyergesújfalu
+06-30-9-340-350
Ár: Megegyezés szerint

Gumiköteles trambulin bérlés (Euro Jumping)

Euro Jumping gumiköteles trambulin bérlés, trambulin kölcsönzés, gumiköteles ugráló bérlés kezelő személyzettel. Az Euro Jumping vagy másnéven Gumiköteles Ugráló nagyon kedvelt játék a gyerekek körében. Helyigénye 10×10 m amennyiben 4 trambulinon ugrálnak a gyerekek. Csak olyan helyre lehet felállítani ami sík és autóval megközelíthető. Egy utánfutóra van ugyanis felszerelve az eszköz. Bérletidíj: 140.000 Ft /na. . .

20légvár
Magyarország , Budapest
+70/367-2080
140 000 Ft /nap